Når smerten er størst

Smertebehandling er en af Medas fokusområder. I smertebehandlingen er det vigtigt, at både læge og patient har succes med behandlingen. I opioid-behandlingen sker det ikke sjældent, at patienter stopper med medicinen på grund af bivirkninger1,2.

 

 

Gemadol Retard (tramadolhydrochlorid) har den laveste dosering på denne type opioder. Ved at starte smertebehandlingen med så lav en dosis som muligt, inden evt. optitrering, mindsker man forekomsten af bivirkninger og dermed er der mindre risiko for dropouts1,2.  

 

Lederspan (triamcinolonhexacetonid) er et langtidsvirkende glukokortikoid til intra- og periartikulær injektion med en gennemsnitlig virkningsvarighed på 90 dage3.

 

Gemadol Retard og Lederspan er vores mest kendte lægemidler til smertebehandling.

 

Vi tilbyder to forskellige NSAID præparater, Relifex (nabumeton) og Tilcotil (tenoxicam)

 

Derudover tilbyder vi Almogran (almotriptan), som er et lægemiddel til behandling af migræne og Probenecid som er til behandling af artritis urica. 

 

Du finder uddybende og lovpligtig information om alle vores produkter ved at søge i alle produkter fra A-Z. Du kan også vælge at se produkter i vores behandlingsområder.

 

 

Referencer


1: Keating GM. Tramadol sustained-release capsules. Drugs, 2006; 66(2):223-230

2: Tagarro I, Herrera J, Barutell C, et al. Effect of a simple dose-escalation schedule on tramadol tolerability: assessment in the clinical setting. Clin Drug Invest 2005; 25(1):23-31.

3: Steengaard-Pedersen K. et al. p.543-582. In: Friis J et al. Reumatologi. FADL’s Forlag A/S, København 2001.

 

 

 

 

 

 

 

Meda Kundskabscenter

Meda Kundskabscenter tilbyder en bred vifte af efteruddannelse inden for en række aktuelle terapiområder. Kurserne afholdes af speciallæger i samarbejde med Meda  og er målrettet praktiserende læger. De enkelte kurser kan tilpasses den enkelte gruppes særlige ønsker og behov. 
 

Kontakt os, hvis du vil vide mere om hvordan du bruger Meda Kundskabscenter?